Minták

Damaszk

Damaszk mintás tapéta kollekcióink színvilága a merész és modern rózsaszín, lila árnyalatoktól egészen a finom, elegáns arany, bézs és fekete színekig terjed. A klasszikusnak számító damaszk motívum párosítása modern színekkel, illetve izgalmas struktúrákkal a kifinomultságot tükrözi. Nagyszerűen illeszkednek a nappaliba vagy hálószobába, így a damaszk mintás tapéták eleganciát kölcsönöznek bármely helyiségbe. A széles szín és  intaválasztéknak köszönhetően bizonyosan megtalálod az otthonodba illő damaszk mintás tapétát.

Virág és Levél

A virág és levél mintás tapétáknak különösen széles választékával tudunk szolgálni, melyek között megtalálhatóak a finom virágszirmok, az elegáns rózsák és a trópusi hangulatot keltő pálmarengetegek is. A minták és színek kimeríthetetlen sokasága teszi lehetővé, hogy bármely stílus számára alternatívát tudjunk kínálni, legyen jó klasszikus, modern vagy akár vintage stílus a kívánság. A dekortapéták ezen változatai különösen jól illenek a hálószobákba, de akár dzsungel hangulatát is elhozzák a nappaliba.

Karakter

A trópusi hangulatot árasztó papagájos, majmos tapétától kezdve a vintage jegyében született, romantikus hangulatot árasztó madaras tapétákig számos alternatívát tudunk kínálni. A színek széles választékának köszönhetően bármely otthon számára megtalálható az ideális dekortapéta kínálatunkban.

Egyszínű

Az egyszínű tapéták különösen alkalmasak nagy felületek lefedésére, illetve a fókusz fal mintás tapétáját övező terület burkolására. Az egyszínű tapéták között ugyanakkor számtalan struktúrált, önmagában mintás dekortapétával is találkozhatunk, melyek önállóan is képesek akár a szoba összes falának dekorálására. Végtelenszámú kombináció lehetséges, ennek megfelelően az egyszínű tapéták a színek teljes skáláját felölelik.

Absztrakt

Látványos eredményt kapunk, ha a nappali vagy akár a hálószoba egy falát absztrakt mintás tapétával dekoráljuk, hiszen ezáltal kiemeljük és mintegy fókuszba helyezzük a helyiség legmeghatározóbb részét. Az absztrakt mintás dekortapéták nemcsak az élénk színekben választhatóak, tapéta kínálatunkban a finom pasztel színek úgyszintén megtalálhatóak.

Kocka

Nagy vagy apró kockás tapéták mellett választékunkban megtalálod a divatos skótkockás dekortapéták széles színpalettáját is, melyek különösen jól illenek a dolgozószobákba, de akár a hálószobád falát is dekorálhatod vele.

Geometriai

Geometriai mintás tapétáink választéka a klasszikus hullámvonalaktól egészen a modern négyszögletes motívumokig terjed. A finom krém és bézs színkombinációktól kezdve a tapéták között az élénk lila és kék is megtalálható. Fejezd ki Te is egyéniségedet dekortapétáink segítségével. A geometriai mintás tapéták szinte minden szobában jól mutatnak, így bátran választhatod előszobába, nappaliba, dolgozószobába vagy akár
hálószobádba is.

Pöttyös

A pöttyös, illetve körös tapéták színskála minden árnyalatába elérhetőek, hiszen látványos, ugyanakkor letisztult mintájuknak köszönhetően minden helyiségben jól mutatnak. A szabályos körök mellett kínálatunkban találhatsz komplexebb mintákat is, melyekkel izgalmas színt vihetsz otthonodba!

Csíkos

Nem is gondolnánk, hogy a csíkos tapétáknak milyen széles választéka létezik: hiszen nem csak a különféle színek kínálnak végtelenszámú kombináció lehetősége, hanem a csíkozás fajtái is. A klasszikusnak számító vastagabb csíkok mellett a tarka színekben pompázó vékony csíkok is elérhetőek már. A csíkos tapéták új változatát jelentik a színátmenetes tapéták, illetve a gyöngyökkel díszített dekortapéták, melyek különös eleganciát
kölcsönöznek szobánk falán.

Hullámos

Az örök klasszikusnak számító hullámvonalak a tapéták világában is a klasszikus, kifinomult stílust tükrözik, melyek jellemzően a világos színekben érhetőek el és különösen jól illenek a nappaliba vagy az étkezőbe. A hullám mintás dekortapéták ugyanakkor a sötét, egészen fekete színekben is jól mutatnak, hiszen a hullámvonalak keltette kontrasztot emelik ki.

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük