Kapcsolat

Elérhetőségek

Kedves Látogató!

Kérdése van? Keressen minket elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel válaszolnak érdeklődésére!

Cégünk webáruházként működik, így rendelések leadására csak on-line formában van lehetőség. A weboldalon található termékek márkánként eltérően 2-4 hét alatt érkeznek be, mivel az Ön számára szállítjuk be külföldről. A rendelés leadását követően e-mailben igazoljuk vissza a várható szállítás időpontját.

Kivételt képeznek ez alól a “Tapéták Készletről” menüpont alatt található termékek, melyeket 1-2 munkanapon belül feladunk. Az árufeladásról minden esetben e-mailt küldünk, illetve a futárszolgálat is e-mailben tájékoztatja a várható kiszállítás időpontjáról.

Mintarendelésre csak a megjelölt, prémium kategóriás tapéták esetében van lehetőség. Ennek részleteiről itt olvashat: Mintarendelés menete

Tapétáink jelentős része mintakönyvben megtekinthető budapesti partnerünk bemutató termében előre egyeztett időpontban. Telefonon és e-mailben egyaránt van lehetőség időpont egyeztetésre, mely során kérjük, jelezze, mely tapétákat szeretné élőben megtekinteni.

Év végi szállítási rend:

2021. december 7 után leadott megrendelések kiszállítása 2022 januárban várható az e-mailben visszaigazolt időpont szerint. Ez alól kivételt képeznek a Készleten tartott tapéták és falimatricák, illetve a lakásillatosítók.

Tapéta Korzó

Rendelés feldolgozás: Hétfő – Péntek: 10:00 – 18:00
E-mailben a hét bármely napján elérhetőek vagyunk.

Írjon nekünk!

HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre és 10 %-os kedvezményben részesül