Szállítási tájékoztató

Alábbiakban szeretnénk összefoglalni néhány fontos információt a rendelés menetére vonatkozóan:

Szállítás:

A megrendelést követően 1-2 munkanapon belül visszaigazolást küldünk a termék várható szállítási idejéről. Termékeink jelentős részét megrendelésre hozzuk be külföldről, így a beérkezést követően tudjuk feladni őket. A várható szállítási időt minden termék esetében a részletes leírás tartalmazza.

A tapétáink egy részét készleten tartjuk, ezek külön menüpontban vannak megjelenítve és 1-2 munkanapos szállítási idő van feltüntetve mellettük.

A rendelésre érkező tapéták, lakásdekorációs kiegészítők, bútorok, lámpák és szőnyegek esetében 2-3 hetes szállítási idővel lehet kalkulálni, melyet visszaigazoló e-mailünkben pontosítunk.

Választható kiszállítási módok:

GLS futárszolgálat: az árufeladást követő 1-2 munkanapon belül házhoz szállítja a megrendelést. A szállítási költség 2500 Ft, 60 000 Ft feletti megrendelések esetében ingyenes.

Foxpost csomagautomata: árufeladást követő 3-4 munkanapon belül elhelyezik a kiválasztott automatában. 990 Ft szállítási költséggel jár, 45 000 Ft feletti megrendelések esetében ingyenes.

Fizetési módok:

Utánvét (+ 400 Ft): GLS vagy Foxpost automatában az áru átvételekor fizethető a megrendelés. A GLS futár esetében ilyenkor csak készpénzes fizetésre van lehetőség. Utánvétes fizetési módra 150 000 Ft alatti megrendelések esetében van lehetőség. 150 000 Ft feletti megrendelések esetében 50% előleget kérünk a megrendelés elindításához.

Előreutalás: a megrendelést követően kiküldött számla alapján banki átutalással

Bankkártyás fizetés: Barion rendszeren keresztül

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük